Una mica de nosaltres

Avui encetem aquest espai, on anirem parlant de diferents temes, relacionats amb la nostra pràctica en el món de l’arquitectura, perquè pugueu conèixer les nostres formes de fer i estar al dia de tot el que envolta la construcció, el disseny i l’arquitectura.

Per començar, no veiem millor manera de presentar el nostre estudi, explicant-vos-ho de la forma més natural que és responent aquestes cinc preguntes:

 

QUI SOU?

CEBRIÀ Arquitectura, és un estudi jove, que treballa en l’àmbit de l’arquitectura, el disseny i l’urbanisme, amb una mirada compromesa amb l’ecosistema i respectuós amb el patrimoni històric. L’estudi és dirigit per l’arquitecte Xavier Cebrià, especialitzat en l’àrea de la rehabilitació i l’estàndard Passivhaus.

L’equip de treball està format per un conjunt de professionals, tècnics especialistes en les seves àrees com la construcció, el disseny d’interiors, el paisatgisme, el càlcul estructural, l’eficiència energètica i les instal·lacions.

 

QUÈ FEU?

Durant aquests anys, hem estat realitzant diferents tipus de projectes d’arquitectura, relacionats principalment en l’habitatge, rehabilitant edificis antics, reformant pisos i construint vivendes noves. Per altra banda, també assessorem a comunitats de propietaris, realitzem avantprojectes i estudis de viabilitat, redactem ITEs, Cèdules d’habitabilitat i Certificats d’eficiència energètica.

 

COM HO FEU?

Un antic client i amic del despatx, un dia ens va dir que érem un taller d’artesania. Aquesta definició ens va fer pensar, ja que encaixa en la manera de treballar que tenim al despatx.

Els diferents projectes avancen entre les taules des del paper, les maquetes, els fotomuntatges, els collages… on es materialitzen les idees i les compartim amb l’equip i els clients per seguir-los manipulant, rallant, comprovant i evolucionant fins arribar al resultat desitjat.

 

ON TREBALLEU?

Actualment, estem realitzant projectes i portant a terme obres per tota Catalunya. Puntualment també hem treballat a les illes Balears i al País Valencià.

Tot i que el despatx està ubicat a les ciutats de Lleida i Barcelona, tenim eines per treballar a altres territoris, col·laborant amb altres tècnics per tirar endavant qualsevol projecte.

 

PER QUÈ US HE D’ESCOLLIR?

Per la nostra passió a l’arquitectura, sensibilitat amb el patrimoni històric i l’eficiència energètica i professionalitat en la feina que posem a cada projecte.

Tant sigui gran com petit, de major o menor pressupost, de més o menys complexitat, estarem al vostre servei acompanyant-vos en tot el procés. Començant pel projecte, valorant els punts singulars i amb més potencial i adaptant-lo a les vostres necessitats. Igualment durant l’obra es farà un seguiment periòdic per revisar i executar correctament la seva construcció.

 

Ara ja ens coneixeu una mica millor, així que si necessiteu un equip d’arquitectes per dur a terme el vostre projecte, us convidem a que ens visiteu i ens ho expliqueu prenent un cafè.